Corona: tekeningen-actie!

Corona: tekeningen-actie!

Eerst even een uitdrukkelijk bedankje: op dit moment worden de opvang-regels zeer correct gerespecteerd door alle ouders!

(ter herinnering — Zieke kinderen blijven thuis. Ouders die thuiswerken, vangen hun kind thuis op. Wij voorzien opvang voor leerlingen van wie de ouders een job in een cruciale sector hebben en leerlingen in een kwetsbare thuissituatie.)

 

Tekeningen-actie

Weten je kinderen niet goed wat te doen?
Ze kunnen deze tekening inkleuren.

Basisschool De Ark verzamelt de kunstwerkjes. Je kan je tekening in de brievenbus van de school achterlaten (Wolverbosstraat 25).

Okra Battel en Samana Battel bezorgen ze dan in de brievenbus van oudere, zieke en alleenstaande Battelaars. Zij kunnen ze dan voor hun raam hangen. En nadien kunnen de kinderen dan een fijne dorpswandeling maken op zoek naar kinderkunst van eigen bodem. Want in beweging blijven is ook belangrijk.

Denk er wel aan om de veiligheidstips daarbij niet uit het oog te verliezen: afstand houden als je wandelt, alleen in zeer beperkte kring op stap gaan,….

Zullen we samen een beetje kleur geven aan Battel in deze donkere tijden?

 

Andere praktische weetjes
  • De plantjes-actie wordt uitgesteld. De brieven ervoor geven we maandag 20 april mee. Op woensdag 13 mei delen we de plantjes uit!
  • De eend en de kippen van onze school zijn ondergebracht bij onder andere meester Eddy.

 

Meer informatie

Download de volledige brief (n°4) hierover

 

____

Extra info voor ouders

Spreek met je kind over het coronavirus

Algemene info en veel gestelde vragen

Heb je nog een vraag? Bel 0800 14689 of mail info-coronavirus@health.fgov.be