Inschrijvingen

Vaar je mee?

Beste ouders,

 

Kleine kindjes worden snel groot. Stilaan beginnen sommigen al te denken aan de juiste schoolkeuze.

We willen jullie daarom graag informeren.

De aanmelding voor nieuwe kinderen, geboren in 2019 en zonder broer en/of zus op onze school, starten op maandag 1 maart ‘21.

Je moet je via één digitaal platform aanmelden om een kind in te schrijven. Dit om kampeertoestanden aan scholen te voorkomen. Je kan aanmelden op www.kiesjeschool.be vanaf 1 tot en met 26 maart 2021.

Het computersysteem leidt ouders zo naar scholen. Na de online aanmelding krijgt u als ouder een bericht van de school waaraan uw kind wordt toegewezen. Dit gebeurt na maart.

De effectieve inschrijving dient dan op de toegewezen school te gebeuren na afspraak tussen 3 en 26 mei.

Voor alle vragen of inlichtingen maakt u best een afspraak met de directeur (directie@vbsdeark.be, het contactformulier of telefonisch op 015/27.15.10).

P.S. Volgens de planning zou ik eerst een kennismakingsmoment inrichten op donderdag 25 februari, waarbij het schoolproject en de kleuterklassen voorgesteld worden. Die gezamenlijke bijeenkomst zou niet doorgaan (ra, ra, ra, waarom?) en vervangen worden door individuele rondleidingen. Maar ook dat is spijtig genoeg sinds 20 januari niet meer toegestaan. In de plaats werken we aan een ‘sfeerfilmpje’, een virtuele rondleiding met kans om vragen te stellen nadien.

Het sfeerfilmpje kan u nu al bekijken:

Heeft u interesse voor onze zoom-info-meeting op donderdag 25/02 om 20u? Stuur gewoon een mailtje naar directie@vbsdeark.be. Ik bezorg u de link naar de digitale meeting een kwartiertje voor aanvang op 25/02.

Met vriendelijke groeten,

Mevr. Ann Broothaerts
Directie
Basisschool De Ark, Battel
Tel. 015/27.15.10
directie@vbsdeark.be

Tijdlijn inschrijvingen 2020 - De Ark, Battel