Afhaal-pastafestijn

Afhaal-pastafestijn op De Ark - steun onze school door je vingers af te likken :)

Afhaal-pastafestijn

Beste allemaal,

Onze school heeft in de voorbije maanden heel veel kosten gehad n.a.v. de coronacrisis. Tegelijk gingen onze plantjesverkoop en schoolfeest niet door. Dat raakt ons financieel hard. Om die reden organiseren de ouderraad en de school samen een afhaal-pastafestijn. We verkopen pakketten pastasaus (bolognaise of veggie) met 500 g pasta (ongekookt).
Als dessertjes bieden we eigengemaakte chocomousse en tiramisu aan. Ook wijnen zijn te koop en POMO-drankjes (niet alcoholisch). (Wie POMO niet kent: kijk even op https://pomodrinks.com/)

U hoeft op 24 oktober dus niet zelf te koken! Wie hieronder online bestelt, krijgt binnen de week een bevestiging met een totaal te betalen bedrag en een mededeling voor de overschrijving. Bestellen kan tot 18 oktober. Sommigen bestellen liever via een papieren inschrijving. Alle kinderen krijgen daarom een papieren bestelformulier mee, dat u ingevuld met cash geld mag afgeven op school. Ophalen (bij voorkeur) van de bestelling kan op zaterdag 24 oktober van 11 tot 14uur op de speelplaats van de school, aan de refter. Indien u er echt niet zelf geraakt, kunnen we leveren in Battel (met de bakfiets!) tussen 14 en 17uur voor de leverprijs van 2 euro.

Spreek gerust familie en vrienden aan. Bestellen kan ook via Facebook. We zeggen nu alvast: GRAZIE MILLE! Dank dus van de ouderraad en de school.